Yläosat

LauRie on tunnettu kauniista housuista, mutta vain koska et ole kokeillut fantastisia yläosiamme - vielä. LauRiella on suuri valikoima imartelevia yläosia. Kaikkea klassisista paidoista, moderneista t-paidoista juhlaviin puseroihin ja pehmeisiin toppeihin. Hyvä istuvuus on keskeistä, ja löydätkin siis yläosan, joka sopii juuri sinulle, muodosta ja koosta riippumatta.
  • € 89,95 € 35,98
    Viimeinen tilaisuus -60%
  • € 59,00 € 23,60
    Viimeinen tilaisuus -60%
  • € 159,00 € 63,60
    Viimeinen tilaisuus -60%

Yläosat

Kestävät tuotteet

Uudistamme joka vuosi valikoimaamme kahdella uudella vaatekokoelmalla. Mutta vaikka luomme parhaimmat versiot vaatekaapin välttämättömistä yläosista, kuten naisellisista paidoista, mukavista t-paidoista, muotoon ommelluista bleisereistä ja pehmeistä puseroista, teemme tämän ajattomia tyylejä silmällä pitäen, jotka on suunniteltu käytettäväksi sesonki toisensa jälkeen. Me LauRiella uskomme, että kestävät tuotteet ansaitsevat tarkoin harkitun suunnittelun. Tee löytöretki laajaan ja monipuoliseen yläosien valikoimaan täältä.
shorts

Ilman terveydelle haitallisia kemikaaleja

Ensimmäisenä naisten vaatemerkkinä Tanskassa, saimme 2016 STANDARD 100 by ÖKO-TEX® sertifioinnin. Tämä takaa sinulle, että ÖKO-TEX® sertifioidut LauRie vaatteesi ovat iho ja ympäristöystävällisiä. Voit siis olla varma, että jopa vetoketjusi uusissa ÖKO-TEX® sertifioiduissa LauRie farkuissasi on valmistettu ilman terveydelle haitallisia kemikaaleja.