Yläosat

LauRie on tunnettu kauniista housuista, mutta vain koska et ole kokeillut fantastisia yläosiamme - vielä. LauRiella on suuri valikoima imartelevia yläosia. Kaikkea klassisista paidoista, moderneista t-paidoista juhlaviin puseroihin ja pehmeisiin toppeihin. Hyvä istuvuus on keskeistä, ja löydätkin siis yläosan, joka sopii juuri sinulle, muodosta ja koosta riippumatta.
 • € 109,00 € 43,60
  Viimeinen tilaisuus -60%
 • € 55,00 € 22,00
  Viimeinen tilaisuus -60%
 • € 109,00 € 43,60
  Viimeinen tilaisuus -60%
 • € 119,00 € 47,60
  Viimeinen tilaisuus -60%
 • € 55,00 € 22,00
  Viimeinen tilaisuus -60%
 • € 79,00 € 31,60
  Viimeinen tilaisuus -60%

Yläosat

Yläosat kaikkiin tilanteisiin

LauRiesin naisten yläosat koostuvat kaikenlaisista ajattomista tyyleistä upeista takeista värikkäisiin t-paitoihin ja juhlaviin printtipuseroihin. Kaikki nämä paidat, puserot ja takit voidaan stailata niin, että ne sopivat mihin tahansa tilaisuuteen. Olipa kyseessä sitten arki tai juhla, tunnet olosi mukavaksi LauRiesin upeissa yläosissa. Meillä on laajasti kokoja saatavilla, joten ne sopivat kaikille naisten vartalotyypeille.
shorts

Ei enää koskaan vaatekriisejä

Näiden upeiden yläosien ansiosta voit rauhassa katsoa vaatekaappiisi. LauRiesin naisten yläosia on saatavana eri väreissä ja kuoseissa, jotka sopivat kaikkiin nykyisiin vaatteisiisi ja antavat tyylillesi upean ilmeen. Yläosat on suunniteltu moniin materiaaleihin, joten löydät yläosia puuvillasta, silkistä, viskoosista, polyesteristä ja monista muista materiaaleista.

Kestävyys

Saimme ensimmäisenä tanskalaisena naisten brädinä OEKO-TEX® -sertifikaatin vuonna 2016, joten yläosistamme tai muista vaatteistamme ei löydy yhtään haitallisia tai allergisoivia kemikaaleja. Meille on tärkeää, että voit käyttää vaatteitamme ilman huolta ja tuntea olosi mukavaksi.