Usein kysyttyä

Milloin tilaukseni toimitetaan?
Lähetämme kaikki tilaukset Tanskasta käsin, ja tuotteiden arvioitu toimitusaika on 3-5 arkipäivää.
Kuka toimittaa tilaukseni?
Tilausten kuljetuksesta vastaa GLS. Tilausten noutopiste on yleensä postinumerosi mukainen lähiposti. Voit seurata tilauksesi kulkua sähköpostiisi lähetettävällä seurantatunnuksella.
Miten palautan tuotteita?
Ota yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse asiakaspalvelu@laurie.fi tai puhelimitse 09 4245 4192 ennen tuotteiden palauttamista. Sinun on täytettävä tilauksen mukana toimitettu palautuslomake ja lähetettävä se palautuksen mukana.
Palautusosoite:
LauRie A/S
Teollisuustie 9
04300 Tuusula
Onko tuotteiden palauttaminen maksullista?
Kyllä, olet asiakkaana vastuussa palautuksen lähetyskuluista. Maksun suuruus riippuu valitsemastasi toimitustavasta.
Miten maksamani summa hyvitetään?
Kun olemme vastaanottaneet ja rekisteröineet palautuksesi, palautamme tuotteesta/tuotteista maksamasi hinnan sinulle automaattisesti. Hyvitys näkyy useimmiten tililläsi 2-3 pankkipäivän kuluessa suorituksen tekemisestä riippuen maksutavasta ja pankistasi.
Saamani tuote on viallinen
Ota meihin yhteyttä sähköpostitse asiakaspalvelu@laurie.fitai puhelimitse 09 4245 4192 asian selvittämiseksi :-)
Mistä tiedän, mikä istuvuus sopii minulle?
Mistä tiedän, minkä koon valitsen?
En ole saanut tilausvahvistusta sähköpostiini

Vahvistusviestin toimituksessa saattaa ilmetä viiveitä, joten voit rauhassa odottaa viestin saapumista n. puolen tunnin ajan. Tarkista myös roskapostikansiosi siltä varalta, että viesti on automaattisesti ohjautunut roskapostien joukkoon.

Jos et edelleenkään ole vastaanottanut tilausvahvistustasi, voimme tarkistaa, onko tilaustasi rekisteröity ollenkaan. Lähetä meille sähköposti osoitteeseen asiakaspalvelu@laurie.fitai soita numeroon 09 4245 4192, niin selvitämme asian.

Öko-Tex – mitä se tarkoittaa?

Öko-Tex on maailman johtava terveyssertifikaatti. Se takaa, ettei LauRien vaatteiden valmistuksessa ole käytetty haitallisia ja myrkyllisiä kemikaaleja, ja että riippumaton kolmas osapuoli on arvioinut tuotantoprosessimme jokaisen vaiheen.

Öko-Tex -sertifikaatin ansaitakseen yrityksen on täytettävä erittäin tiukat kriteerit. Öko-Tex Standard 100 -sertifikaatti ei koske pelkästään tekstiilejä – vaatteiden kaikki osat, kuten vetoketjut ja napit ovat myös Öko-Tex Standard 100 -sertifioituja. Meille on ehdottoman tärkeää, että vaatteidemme valmistuksessa ei ole käytetty myrkyllisiä kemikaaleja.

Lue lisää Öko-Tex -sertifikaatista täältä