LauRie

LauRie valmistaa kestäviä muotivaatteita, jotka eivät sisällä terveydelle haitallisia kemikaaleja. LauRiella on yli 30 vuoden kokemus alalta, ja pitkät perinteet mukavien ja mielekkäiden vaatteiden tarjoamisesta laatutietoisille naisille.

Haemme inspiraatiota kansainvälisistä muotitrendeistä ja kehitämme joka kausi uuden ja jännittävän malliston, joka koostuu kauniista, uniikeilla yksityiskohdilla varustetuista yläosista sekä housuista, jotka on valmistettu uusimmista materiaaleista. Kaikissa tuotteissamme kiinnitetään erityishuomiota huoltoon ja mukavuuteen, sillä uskomme, että pitkään kestävät tuotteet ansaitsevat tarkkaan harkitun designin.

LauRie ei olisi mitään ilman perushousuja. Olemme ylpeitä perushousujen valikoimastamme, joka on Pohjois-Euroopan laajin. Olemme vakuuttuneita siitä, että jokainen nainen voi löytää ainakin yhdet sopivat housut LauRien valikoimasta, joka sisältää laajan kokoskaalan (32-56), kuusi erilaista siluettia sekä monia erilaisia pituuksia ja materiaaleja.

It’s got to feel right

Perustamisvuodestamme 1987 lähtien tunnuslauseemme on ollut ”It’s got to feel right”. Tämä koskee paitsi vaatteitamme, joiden on tunnuttava hyvältä päällä, myös kaikkea muuta yrityksessämme. Lause kuvastaa erityisesti yhteistyötämme tavarantoimittajiemme, asiakkaidemme ja kollegoidemme kanssa sekä tapaa, jolla suhtaudumme ympäristöön ja ympäröivään maailmaan.

LauRien tuotteilla on tänä päivänä yli 1200 jälleenmyyjää yli 20 eri maassa.

LauRien tuotteet on suunniteltu Tanskassa ja valmistettu Euroopassa. Niitä rakastavat naiset ympäri maailmaa – tervetuloa LauRielle.

Miljøvenligpakning