Valentine

"Anna lahja, joka ei tee suurta vaikutusta maailmaan, mutta ilahduttaa varmasti saajaansa."

Ystävänpäivä yhdistetään usein romantiikkaan, sydämenmuotoisiin ilmapalloihin ja suklaakonvehteihin. LauRiella vietämme myös rakkauden täyteistä viikkoa ja olemme ystävänpäivän kunniaksi valmistaneet kaksi ihanaa t-paitaa, jotka sopivat täydellisesti lahjaksi itsellesi tai rakkaallesi. 

T-paidat on valmistettu luomupuuvillasta ilman terveydelle haitallisia kemikaaleja. Puuvilla on yksi tuotantokasveista, jonka tuotantoon käytetään eniten torjunta-aineita. N. 25 % maailmassa käytetyistä torjunta-aineista käytetään puuvillan tuotantoon. Tästä on haittaa maallemme, juomavedellemme ja terveydellemme. 

Ilman ikäviä kemikaalien jäämiä

Yhteen kiloon teollisesti valmistettuja vaatteita käytetään jopa 900 grammaa kemikaaleja. Vaatteissa on usein kemikaalijäämiä, jotka vapautuvat hitaasti vaatteita käytettäessä. Kemikaalien jäämät päätyvät siis vaatteita pitävään henkilöön. Tämän haluamme pysäyttää. Haluamme levittää rakkautta. Ei kemikaaleja. 

LauRie oli vuonna 2016 ensimmäinen naisten vaatteita valmistava yritys, jolle myönnettiin Öko-Tex100 -sertifikaatti. T-paitamme ovat muistutus siitä, että meidän on puhallettava yhteen hiileen suojellessamme ympäristöämme. Tiedämme, että yksi t-paita ei muuta maailmaa, mutta LauRielta on hyvä aloittaa.