Siluetit

Parhaita puoliasi korostavat, hyvin istuvat housut tai farkut ovat jokaisen naisen ehdoton varuste. LauRie on yli kolmenkymmenen vuoden ajan erikoistunut mukaviin istuvuuksiin ja vartaloa imarteleviin siluetteihin. Oikea istuvuus on edellytys sille, että tunnet olosi mukavaksi farkuissa tai housuissasi. Siluetti taas määrittelee, kuinka housumallit mukautuvat jalkaan. LauRielta löytyy taatusti ainakin yksi täydellinen pari housuja sinulle, koska valittavana on yhdeksän erilaista siluettia, koot 32-56 ja useita eri lahkeenpituuksia. Loppujen lopuksi kyse on siitä, että housut istuvat kunnolla: "It's got to feel right".

Skinny

Skinny on kokoelmamme tyköistuvin siluetti. Skinny istuu napakasti vyötäröltä nilkkaan.

skinny jeans

Slim

Slim-siluetti seuraa vartalon muotoja ja antaa hoikentavan vaikutelman jalkoihin. Slim-housuissa on leveämpi lahkeensuu kuin Skinny-siluetissa.

slim

Classic

Classic-siluetti on kapea reisistä ja väljempi lahkeista, joka antaa hoikan ja suoralahkeisen vaikutelman.

slim

Sleek

Sleek-housut ovat kapeat reisistä ja leveämmät lahkeista, joka antaa vaikutelman suorista lahkeista. Sleek-mallin vyötärössä on enemmän tilaa kuin Classic-housuissa.

slim

Bootcut

Bootcut istuu napakammin reisistä, mutta ne levenevät alaspäin ja lahkeen suut ovat leveät.

slim

Regular

Regular-mallisten housujen lahkeissa on leikkaus, joka muotoilee olematta tyköistuva. Regular-malli ei ole liian tiukka eikä liian väljä.

regular

Straight

Straight-siluetti istuu väljästi ja siinä on lähes sama leveys reisistä nilkkoihin. Kyseessä ovat suoralahkeiset farkut.

straight

Loose

Loose-malliset housut ja farkut ovat väljiä lantiolta ja lahkeista.

loose

Relaxed

Relax-siluetissa on sama lahkeen leikkaus, kuin Regular-mallissa, mutta ne ovat kauttaaltaan väljemmät ja niissä on joustava vyötärö.

bootcut