Pitkät housut

Pitkät housut – olennainen osa jokaista vaatekaappia. LauRie tarjoaa housuja useissa eri pituuksissa, jotta jokainen nainen voisi löytää valikoimasta itselleen sopivat housut pituudestaan huolimatta. Housut on saatavana 5-taskumallisina tai joustavalla vyötäröllä kuudessa eri siluetissa ja useissa eri materiaaleissa. Takaamme, että sopivan siluetin löydettyäsi yhdet housut eivät enää riitä.
  • € 89,00 € 35,60
    Viimeinen tilaisuus -60%

Pitkät housut

KUVAUS

Naiselliset istuvuudet

LauRielta löydät suuren valikoiman pitkiä housuja, jotka sopivat jokaiselle naisvartalotyypille. LauRie ylistää naisellisia muotoja ja haluaa valmistaa housuja, jotka sopivat kaikenlaisille naisille – vartalotyyppiin ja kokoon katsomatta. Pitkien housujen valikoimamme sisältää joustavia ja joustamattomia malleja, taskullisia malleja ja malleja, joissa on joustava tai joustamaton vyötärö. Tarjoamme lisäksi korkea- ja matalavyötäröisiä housuja sekä erikoispitkillä lahkeilla varustettuja malleja, jotta voisit aina löytää valikoimastamme omalle vartalotyypillesi sopivat housut. Pitkät housumme ovat saatavana useissa eri väreissä, kuoseissa ja materiaaleissa. Voit siis valita vapaasti ne mallit, jotka sopivat parhaiten juuri sinun vaatekaappiisi ja pukeutumistyyliisi. Ehkä haluat täydentää kesäpukeutumistasi pitkillä kukallisilla housuilla? Vai etsitkö vain monikäyttöisiä denim-housuja, joita voidaan käyttää jokaisen asun osana? Pitkien housujen valikoimamme sisältää niin ilmavia, silkistä ja puuvillasta tehtyjä kesähousuja kuin tyylikkäitä nahka- ja denim-housuja.

Fashion trends

Uudistamme valikoimaamme joka vuosi kahdella uudella mallistolla, jotka seuraavat muodin kehitystä ja ajankohtaisia trendejä. LauRielta löydät siis housuja, jotka ovat muotimaailman uusimpien trendien mukaisia – niin materiaalien, värien kuin designin osalta. Tutustu valikoimaamme ja löydä housut, jotka paitsi tuntuvat mukavilta päällä, myös heijastavat viimeisimpiä muotitrendejä.

Luonto