Pitkät housut

LauRiella on laaja valikoima pitkiä naisten housuja, jotka sopivat töihin, ostosreissulle ystävien kanssa tai juhliin upean paidan ja korkokenkien kanssa. Pitkät housumme on suunniteltu kaikille vartalomalleille ja niitä on saatavilla ko’oissa 32-56. Löydät pitkät housumme useissa väreissä, malleissa ja kuvioissa. Siksi olemme varmoja, että valikoimastamme löytyy jotain myös sinun vaatekaappiisi.
  • € 99,00 € 39,60
    Viimeinen tilaisuus -60%

Pitkät housut

Naiselliset istuvuudet

LauRielta löydät suuren valikoiman pitkiä housuja, jotka sopivat jokaiselle naisvartalotyypille. LauRie ylistää naisellisia muotoja ja haluaa valmistaa housuja, jotka sopivat kaikenlaisille naisille – vartalotyyppiin ja kokoon katsomatta. Pitkien housujen valikoimamme sisältää joustavia ja joustamattomia malleja, taskullisia malleja ja malleja, joissa on joustava tai joustamaton vyötärö. Tarjoamme lisäksi korkea- ja matalavyötäröisiä housuja sekä erikoispitkillä lahkeilla varustettuja malleja, jotta voisit aina löytää valikoimastamme omalle vartalotyypillesi sopivat housut. Pitkät housumme ovat saatavana useissa eri väreissä, kuoseissa ja materiaaleissa. Voit siis valita vapaasti ne mallit, jotka sopivat parhaiten juuri sinun vaatekaappiisi ja pukeutumistyyliisi. Ehkä haluat täydentää kesäpukeutumistasi pitkillä kukallisilla housuilla? Vai etsitkö vain monikäyttöisiä denim-housuja, joita voidaan käyttää jokaisen asun osana? Pitkien housujen valikoimamme sisältää niin ilmavia, silkistä ja puuvillasta tehtyjä kesähousuja kuin tyylikkäitä nahka- ja denim-housuja.

Fashion trends

Uudistamme valikoimaamme joka vuosi kahdella uudella mallistolla, jotka seuraavat muodin kehitystä ja ajankohtaisia trendejä. LauRielta löydät siis housuja, jotka ovat muotimaailman uusimpien trendien mukaisia – niin materiaalien, värien kuin designin osalta. Tutustu valikoimaamme ja löydä housut, jotka paitsi tuntuvat mukavilta päällä, myös heijastavat viimeisimpiä muotitrendejä.

Luonto