Palautusehdot

Kaikilla tuotteillamme on 14 päivän täysi palautusoikeus siitä päivästä lähtien, jona olet vastaanottanut tuotteen TAI saanut viimeisen tilaukseen kuuluvan tuotteen, mikäli saman tilauksen tuotteet on toimitettu eri aikoina. Jos haluat palauttaa tuotteen, sinun on ilmoitettava siitä LauRien asiakaspalveluun sähköpostitse tai puhelimitse 14 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta .

Tuote on palautettava 14 päivän kuluessa palautusilmoituksen tekemisestä. Täytä tilauksen mukana toimitettu palautuslomake ja lähetä se palautettavan tuotteen mukana. Voit tulostaa lomakkeen halutessasi myös tästä . Tuote on palautettava samassa kunnossa kuin vastaanottohetkellä. Tämä tarkoittaa sitä, että tuotteen on oltava käyttämätön, ja kaikkien alkuperäisten hintalappujen ja muiden merkkien on oltava paikoillaan. Tuote ei saa olla pesty. Voit sovittaa tuotetta kotonasi samalla tavalla kuin kokeilisit sitä fyysisessä myymälässä. Jos tuotetta on käytetty tätä enemmän, katsomme tuotteen olevan myyntikelvoton emmekä voi hyvittää enää tuotteen koko hintaa palautuksen yhteydessä (Ei koske aiheelliseksi todettuja reklamaatioita).

Asiakkaana vastaat itse palautuksen toimituskustannuksista sekä siitä, että tuote saapuu takaisin verkkokauppaamme vahingoittumattomana. Paketoi siis tuote tavalla, joka varmistaa, ettei tuote vahingoitu kuljetuksen aikana. Emme ota vastaan postiennakolla lähetettyjä tuotteita.

Lähetä palautus osoitteeseen:

COZE AARHUS A/S
Mrk.: LauRie
Sindalsvej 33-35
8240 Risskov
Denmark