Hameet ja shortsit

Hameet ja shortsit ovat nykyään yksi olennainen osa jokaista naisellista perusvaatetusta. Hameiden ja shortsien valikoimastamme löydätkin monia eri tyylejä, pituuksia ja siluetteja. LauRie tarjoaa hameet ja shortsit klassisena 5-taskumallina tai joustavalla vyötäröllä. Valitse suosikkisi ja tee niistä osa perusvaatetustasi.
 • € 109,00 € 43,60
  Viimeinen tilaisuus -60%
 • € 99,00 € 39,60
  Viimeinen tilaisuus -60%
 • € 95,00 € 38,00
  Viimeinen tilaisuus -60%
 • € 99,00 € 39,60
  Viimeinen tilaisuus -60%

Hameet ja shortsit

Arkeen ja juhlaan

Onko naista jolla ei ole hametta vaatekaapissaan? Hame antaa naisille vahvan naisellisen lookin ja muotikuvissa hametta ei voi välttää. Valikoima hameita vaatekaapissa antaa sinulle loputtomasti mahdollisuuksia yhdistellä naisellisia lookeja sekä arkeen että juhlaan. Ympäri vuoden. LauRien hametta voi nimittäin käyttää myös viileämpinä kuukausina, jos vain stailaat siihen sukkahousut tai legginsit.
shorts

Mitä kestävä vaate tarkoittaa?

Kestävät vaatteet on valmistettu tekstiileistä, jotka on tuotettu tarkoin vaatien, mistä raaka-aineista ne valmistetaan, missä niitä työstetään, ja mikä vaikutus niillä on ympäristöömme. Tekstiiliteollisuus on monelta osin syyllinen, kun kyseessä on ympäristömme saastuttaminen ja huonot työolosuhteet. Haluamme auttaa päättämään tämän. Ensimmäisenä naisten vaatemerkkinä Tanskassa, saimme 2016 STANDARD 100 by ÖKO-TEX® sertifioinnin. Tämä takaa sinulle, että ÖKO-TEX® sertifioidut LauRie vaatteesi ovat iho- ja ympäristöystävällisiä.