Farkut

Farkut ovat aina muodissa. Vain mielikuvitus on rajana, kun puhutaan siitä, miten voit stailata lempifarkkusi joka tilanteeseen sopiviksi. Farkut ovat, ja tulevat aina olemaan hitti – olivat ne sitten vanhat ja tutut tai upouudet suosikit. LauRien valikoimasta löytyy paljon farkkuja. Valitse LauRie farkkujen yksinkertaisen, 5-taskuisen mallin tai mukavan, elastisen vyötärönauhan sisältävän mallin väliltä.

Farkut

Ajattomat klassikot

LauRien farkut ovat ajattomia klassikoita. Niitä on saatavilla kaikissa malleissa täydellisellä istuvuudella. Olipa malli sitten Slim, Regular, Relaxed tai joku muu, niin saatavilla on varmasti malli jokaiseen makuun. LauRie on suunnitellut farkut kaikille vartalotyypeille ko’oissa 32-56, jotta voit näyttää upealta mukavissa farkuissa. Hyvät ja mukavat farkut tulisi aina löytyä vaatekaapista. Upeat farkut sopivat hyvin arkeen sekä juhlaan ihanan paidan ja ehkä myös korkokenkien kanssa.

Kestävyys

Missään LauRien farkuissa ja muissa vaatteissa ei ole mitään haitallisia kemikaaleja, jonka vuoksi saimme ensimmäisenä naisten brändinä Tanskassa OEKO-TEX® -sertifikaatin vuonna 2016. Siksi naisten farkuissamme tai missään muissa vaatteissamme ei ole allergisoivia kemikaaleja, joten sinun ei tarvitse olla huolissasi pukeutuessasi vaatteisiimme.

Löydä täydelliset farkut

LauRielta löydät farkkuja yhdeksässä eri silueteissa ja kokohaarukassa 32-56. Farkkumme on luotu täydellistä istuvuutta silmällä pitäen. Istuvuus on nimittäin avaintekijä, kun etsit uusia täydellisiä lempifarkkujasi. Uusien farkkujesi tulee istua päälläsi aivan kuin ne olisi sinulle tehdyt, ja siksi takaammekin liikkuvuuden ja mukavuuden. Meiltä löydät farkut eri pituuksissa, joten löydät aina farkut, jotka sopivat säärillesi pituudesta riippumatta. Jos tarvitset apua täydellisten farkkujen löytämisessä, voit aina lukea silueteistamme oppaastamme täältä