Farkut

Farkut – maailman suosituin vaate, jota rakastavat kaikenikäiset naiset. Farkut ovat aina muodissa ja niin ajattomat, että vain mielikuvituksesi on rajana niiden eri käyttömahdollisuuksille. LauRien kestävät ja laadukkaat stretch-farkut takaavat äärimmäisen hyvän käyttömukavuuden. Farkkumme ovat saatavana 5-taskumallisina tai joustavalla vyötäröllä, useissa eri pituuksissa ja silueteissa.

Farkut

KUVAUS

Istuvuus

Farkkumme on valmistettu kestävästä denim-materiaalista ja niitä on saatavana useissa eri väreissä, kuvioissa ja malleissa. LauRielta löydät laajan valikoiman tyylikkäitä farkkuja naisille, jotka edellyttävät farkuiltaan paitsi muodikkuutta, myös täydellistä istuvuutta – koosta ja vartalotyypistä riippumatta. LauRie haluaa ylistää naisvartaloa ja sen muotoja, mikä näkyy myös farkku-istuvuuksiemme suuressa määrässä. Farkkumme on lisäksi valmistettu aidoista materiaaleista ja ilman kemikaaleja, minkä ansiosta housumme ovat paitsi ekologisia ja kestäviä, myös ympäristöystävällisiä.

Fashion trends

LauRien valikoima sisältää niin slim fit -, skinny fit -, straight fit -, loose fit - kuin bootcut-farkkuja sekä joustavia stretch-farkkuja. Meiltä löydät myös matala- ja korkeavyötäröisiä LauRie-farkkuja, joten voit valita juuri omiin mieltymyksiisi sopivan mallin. Tarjoamme naisten farkkuja kaikissa mahdollisissa väreissä – coated- ja shiny-pintaisista farkuista nahkahousuihin sekä kukallisiin, pilkullisiin ja raidallisiin farkkuihin. LauRielta löydät myös persoonallisilla yksityiskohdilla varustettuja farkkuja. Voit valita mieleisesi esimerkiksi koristenapeilla, pitsiyksityiskohdilla tai vetoketjuilla varustettujen mallien joukosta.

Sesonki

Kaikki farkkumme ovat istuvuudeltaan loistavia ja kauden vaatemuodin mukaisia. Uudistamme valikoimaamme kahdella uudella mallistolla joka vuosi varmistaaksemme, että asiakkaamme löytävät valikoimastamme aina trendikkäimmät värit, mallit ja yksityiskohdat. Täydennä vaatekaappiasi LauRien tyylikkäillä, ihanteellisesti istuvilla ja muodikkailla farkuilla.