Cropped-housut

Cropatuista housuista, joita kutsutaan myös nilkkamittaisiksi housuiksi, on tullut todellinen vaatekaapin klassikko. Nämä cropatut suosikit on helppo stailata ja niitä voi käyttää joka tilanteessa. Pituus vaihtelee tyyleittäin, mikä tarkoittaa, että löydät oikean pituiset housut pituudestasi huolimatta. Valitse suosikkisi ja tee niistä vaatekaappisi täsmätuote. LauRien valikoimassa on cropattuja housuja eri silueteissa.
  • € 109,00 € 43,60
    Viimeinen tilaisuus -60%
  • € 119,00 € 47,60
    Viimeinen tilaisuus -60%
  • € 109,00 € 43,60
    Viimeinen tilaisuus -60%

Cropped-malliset housut

Klassiset ja mukavat

Cropped housut, joita kutsutaan myös 7/8 housuiksi, ovat erityisen suosittuja muotikuvauksissa. Cropped housujen ominaistunnus on leikattu lahkeenpituus, joka ulottuu nilkkoihin. Siitä nimitys 7/8 housut. LauRielta löydät nilkkapituisia housuja naisille kaikissa mahdollisissa väreissä ja materiaaleissa. Löydät sekä klassiset farkut cropped-versiona ja nilkkapituiset housut puuvillasta, viskoosista ja villasta. Toiveenamme on, että kaikki eri kokoa ja muotoa olevat naiset voivat tuntea olonsa hyväksi LauRien cropped housuissa.

Yhdistele ristiin rastiin

Uudistamme joka vuosi valikoimaamme kahdella uudella vaatekokoelmalla, jotka ovat saaneet inspiraatiota ajankohtaisesta sesongista ja ajan trendeistä, koskien tyyliä, värejä ja materiaalivalintaa. Kokoelmat yhdistelevät muodin ja mukavuuden ja niitä voi yhdistellä ristiin rastiin, joten voit aina ilmaista itseäsi ja tyyliäsi. Kaikissa tuotteissa ehdottoman tärkeänä fokuksena ovat istuvuus ja mukavuus. Voit siten aina tuntea itsesi mukavaksi ja elegantiksi LauRien nilkkapituisissa housuissa, jotka ovat ajan trendien mukaiset. Tee löytöretki suureen cropped housujen valikoimaan täältä.

Sesonki