Cropped-housut

Cropped- tai 7/8-mittaiset housut ovat nimestään huolimatta ehdoton hankinta jokaiseen vaatekaappiin. Joustavat ja imartelevat lahkeet ovat pitkillä naisilla nilkkapituiset ja lyhyemmillä kokopitkät. Näistä housuista on saatavana kolme naisellista siluettia – slim, regular ja loose - sekä lukuisia upeita värivaihtoehtoja unohtamatta mielenkiintoisia yksityiskohtia. LauRien 7/8-housut ovat saatavana 5-taskumallisina tai joustavalla vyötäröllä.
  • € 89,00 € 35,60
    Viimeinen tilaisuus -60%

Cropped-malliset housut

Kuvaus

Istuvuus

Cropped- tai 7/8-mittaiset housut ovat tänä päivänä erittäin suosittuja ja muodikkaita. Nämä housut on helppo tunnistaa katkaistuista, nilkkapituisista lahkeista – mistä juontuu myös housujen englanninkielinen nimi ”cropped”. LauRielta löydät laajan valikoiman nilkkapituisia naisten housuja eri väreissä, materiaaleissa ja istuvuuksissa. Tarjoamme sekä nilkkapituisia denim-kankaisia farkkuja että silkistä, puuvillasta, villasta ja jersey-kankaasta tehtyjä housuja. Muiden housujemme tavoin cropped-housut ovat saatavana useissa eri istuvuuksissa, jotta voisit tuntea olosi niissä mahdollisimman mukavaksi.

Muotitrendit

LauRien nikkapituisten housujen valikoima heijastaa eleganssia, klassista tyyliä ja uusinta muotia. Päivitämme valikoimaamme vuosittain kahdella uudella mallistolla varmistaaksemme, että housumme ovat kauden viimeisimpien trendien mukaisia. LauRielta löydät siis mukavia ja elegantteja housuja trendikkäissä väreissä, materiaaleissa ja designeissa. Vaikka LauRien mallistot seuraavatkin muodin kehitystä, tärkein housuvalikoimaamme määrittävä tekijä on kuitenkin hyvä istuvuus. Meille on ensisijaisen tärkeää, että tunnet olosi mukavaksi LauRien housuissa. Tältä sivulta löydät laajan valikoiman nilkkapituisia housuja, jotka ovat paitsi muodikkaita, myös käyttömukavuudeltaan ensiluokkaisia.

Sesonki