Caprihousut

Vain hieman polven alle ulottuvat caprihousut ovat ajaton klassikko – eivätkä syyttä. Nämä arjen klassikot ovat saatavilla monissa väreissä ja malleissa, ja niitä voidaan käyttää lähes kaikissa tilanteissa, kunhan ne on stailattu oikein. Me LauRiella tarjoamme caprihousut klassisella 5-taskuisella mallilla ja elastisella vyötärönauhalla. Valitse klassikko, denim, casual twill tai pehmeä bengaline.
  • € 109,00 € 43,60
    Viimeinen tilaisuus -60%
  • € 104,00 € 41,60
    Viimeinen tilaisuus -60%

Capri

Ei kesää ilman capreja

caprihousut ovat yksi niistä harvoista suosikeista, jotka kesä toisensa jälkeen tekevät paluun. Siksi meillä onkin laaja valikoima sesongin caprihousuja useissa malleissa, väreissä ja silueteissa. Tyylistäsi riippumatta voit löytää parin, jotka sopivat täydellisesti sinulle ja makuusi. LauRiella mahdollisuutesi olla kesäisen chic ovat rajattomat.

It's got to feel right

Tiesitkö että olemme viimeisen 30 vuoden aikana erikoistuneet täydelliseen istuvuuteen? Tämä tarkoittaa, että kun kyse on housuista, pystymme varmistamaan sinulle täydellisen mukavuuden. Yhdeksän eri siluetin, erilaisten lahkeenpituuksien, kokohaarukan 32-56 ansiosta uskallamme väittää, että LauRielta löydät vähintään yhdet housut, jotka ovat sinulle täydelliset. Tämä koskee tietenkin myös caprivalikoimaamme. Inspiroidu LauRien caprihousuistamme ja tee löytöretki valikoimaamme täältä.

Loppu vaatekriisille

Nyt loppuivat vaatekriisit, tyylisekoilut ja kalliit virheostokset. Tunne suosikkisi ja kokoa mukava peruspuvusto, joka heijastaa juuri sinun persoonallista tyyliäsi. Toimiva perusvaatetus koostuu tuotteista, jotka kestävät useamman sesongin ja jotka on helppo yhdistää uusimpiin trendeihin. Hyvät perustyylit eivät siis koskaan lopu meiltä. Mallit ovat ajattomia ja värit yksinkertaisia, ja tämä pidentää kokoelman ikää.