Capri-housut

Capri – kesän ensimmäinen merkki LauRien verkkokaupassa. Polven ylä- tai alapuolelle ulottuvan lahkeen pituutensa ansiosta nämä suositut housut sopivat kaikkein parhaiten kevääseen ja kesään. Ajaton denim, rento twill ja klassinen bengaline takaavat loistavia mahdollisuuksia jokapäiväiseen käyttöön. LauRien capri-housut ovat saatavana joustavalla vyötäröllä tai 5-taskumallisina sekä useissa, imartelevissa väreissä.
 • € 95,00 € 38,00
  Viimeinen tilaisuus -60%
 • € 94,95 € 37,98
  Viimeinen tilaisuus -60%
 • € 95,00 € 38,00
  Viimeinen tilaisuus -60%
 • € 89,95 € 35,98
  Viimeinen tilaisuus -60%
 • € 95,00 € 38,00
  Viimeinen tilaisuus -60%
 • € 119,00 € 47,60
  Viimeinen tilaisuus -60%

Capri

Kuvaus

Istuvuus

Capri-mittaiset housut ulottuvat hieman polven alapuolelle. Capri-housuja voidaan siksi kutsua myös puolipitkiksi tai ¾-mittaisiksi housuiksi. LauRielta löydät suuren valikoiman naisten capri-housuja, jotka ovat uusimman muodin mukaisia ja istuvuudeltaan täydellisiä. Haluamme valmistaa kaikille eri vartalotyypeille sopivia housuja, jotta yhdenkään naisen ei tarvitsisi joutua kulkemaan kiristävissä tai muuten epämukavissa housuissa. Tarjoamme capri-housuja kaikissa istuvuuksissa, jotta voit löytää juuri omalle vartalollesi ja muodoillesi parhaiten sopivan mallin.

Laatu

LauRien capri-housut ovat saatavana useissa eri väreissä, materiaaleissa ja istuvuuksissa – riippumatta siitä, etsitkö ilmavia capri-housuja kesäksi vai elegantteja, puolipitkiä housuja juhlakäyttöön. LauRielta löydät capri-housuja jokaiseen tilaisuuteen. Uudistamme valikoimaamme joka vuosi kahdella uudella mallistolla, joten housumme eivät ainoastaan ole istuvuudeltaan täydellisiä, vaan seuraavat myös vaatemuodin viimeisimpiä trendejä.

Uusimmat trendit

LauRielta löydät siis capri-housuja, jotka ovat elegantteja, klassisen tyylikkäitä ja uusimpien trendien mukaisia. Tutustu valikoimaamme ja täydennä vaatekaappiasi tyylikkäillä capri-housuilla, jotka istuvat hyvin naisvartalollesi. Puolipitkät housut ovat olleet muodissa monen vuoden ajan, ja niiden suosio tuskin katoaa lähitulevaisuudessa.